Kampeerplekken

Kamperen met uw eigen kampeermiddel (caravan, tent, vouwwagen of camper)

Onze camping is het gehele jaar geopend en daarmee een ideale uitvalsbasis om van de Voerstreek te genieten tijdens ieder jaargetijde.

Onze kampeerplaatsen zijn genummerd, struikjes of boompjes geven aan tot waar uw plek loopt. Geeft u bij reservering een eventuele voorkeur qua staanplaats aan, wij kijken wat er voor u beschikbaar is.

Aankomst is mogelijk vanaf 12 uur, vertrekken dient voor 12 uur te gebeuren. Later vertrekken is, in overleg en tegen betaling, mogelijk.

Reserveren is enkel online mogelijk.Komt u met een groep? Laat het ons weten, wij zorgen dat u bij elkaar kunt staan.

In het laagseizoen accepteren wij de ACSI Kortingskaart, de ANWB Keycard en de Best Deal Campingkaart.

Kampeerplekken

We bieden diverse soorten kampeerplekken aan. Afhankelijk van uw eigen kampeermiddel kunt u kiezen uit de volgende plaatsen:

- Kampeerplek campers/mobilhome: dit is een plek deels voorzien van grindverharding zodat ook bij minder weer u altijd op de plek kunt staan

- Kampeerplek kleine tent: dit is een plek op het autovrije veld speciaal voor de kleine trekkerstentjes

- Kampeerplek: dit is een kampeerplek in het gras waar u met uw tent, vouwwagen of caravan kunt staan. Bij goed weer kunt u hier ook met de camper staan.

Alle plekken zijn te reserveren via de reserveerbutton rechtsboven. Hier leest u ook de complete beschrijving van de plek en ziet u wat andere gasten ervan vinden!