Faciliteiten

De camping heeft heel wat te bieden

Dat wij een kleine camping zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat er bij ons niets te doen is.

Bij ons op de camping kunt u:

-              zwemmen in ons prachtige zwembad
-              spelen in de speeltuin
-              spelen in de overdekte speelruimte
-              gebruik maken van ons sanitair met vloerverwarming
-              ontspannen in onze wellness
-              verse broodjes bestellen
-              gebruik maken van wasmachine, droger en vaatwasplaats
-              de auto opladen aan een oplaadpunt
-              lekker eten en drinken bij Taverne Haciënda
-              gebruik maken van onze camping-app

Klik op de kopjes om te zien wat de camping te bieden heeft!

Daarnaast hebben we ook een camping-app waarmee u alle gegevens actueel bij de hand hebt en waarmee u heel eenvoudig uw brood kunt bestellen. U kunt de app downloaden via de volgende QR code:

guest qr


‘Een badkamer zoals thuis, maar dan in het groot. ‘
Dat is hoe onze gasten ons sanitairgebouw beschrijven. Het is dan ook een prachtige ruimte, voorzien van vloerverwarming, volledig gerenoveerd met behoud van de authentieke stijl.

Wij hebben een aparte afdeling voor de heren en de dames. Daarnaast is er een grote familiedouche die ook geschikt is voor mindervaliden.
Ons warme water zit bij de prijs in, dus bij ons heeft u geen gedoe met muntjes of kaarten. Gewoon een warme (of koude) douche op het moment dat u daaraan toe bent.

Ons sanitair is gebouwd met oog voor het milieu. Zo maken wij gebruik van zonnepanelen voor stroom, bewegingmelders voor afzuiging en licht en een houtsnipperkachel voor de vloerverwarming en het warme water.


In ons zwembad, 1,25 meter diep, is het leuk spelen of lekker baantjes trekken. Het zwembad is geopend in de maanden juni, juli, augustus en september.
Het zwembad ligt aan de voorkant van de camping en is te bereiken via het terras. Het is volledig omheind en dus niet zomaar te bereiken voor een spelende peuter of kleuter, wel zo prettig voor ouders die tijdens de vakantie natuurlijk zelf ook willen ontspannen.
Voor campinggasten is het zwembad gratis toegankelijk. Mensen uit de omgeving kunnen een kaartje kopen, maar bij drukte gaan eigen gasten altijd voor.


Onze speeltuin, aangelegd van gerecyclede producten en natuurlijke materialen, is een plek waar de kinderen hun creativiteit en energie heerlijk kwijt kunnen. Als ouder kunt u genieten van uw spelende kind zittend op een van onze boomstambanken.
Voor de wat oudere jeugd is er een speelveld met twee voetbaldoelen direct naast de speeltuin.
 

Ook een regenbui komt wel eens voor in de vakantie, maar dat kan de pret natuurlijk niet bederven. In onze gezellige binnenruimte kunnen kinderen tafeltennissen, tafelvoetballen of lekker samen kletsen of lezen. Een wedstrijd die u niet wilt missen? In de speelruimte hangt ook een sateliet tv om uw favoriete programma te kijken.
 


In de vakantie is er tijd voor een uitgebreid ontbijt in het ochtendzonnetje.
Via onze campingapp kunt u verse broodjes bestellen. Wij zorgen dat uw brood of ontbijt ’s morgens klaarligt bij de receptie.
In de periode tussen maart en december kunt u in de weekenden zowel brood als een compleet ontbijt ontvangen (gedurende hoogseizoen 7 dagen per week). Zowel het brood als een ontbijt kunt u de dag voor de levering bestellen via de camping-app. 


  • Alle kampeerplekken zijn voorzien van 6 ampere stroom ( 1320 watt) aan te sluiten via Eurostekker
  • Op de camping zijn diverse watertappunten aanwezig met drinkwater
  • Voor de kampeerauto's is er een speciale voorziening waar men tegen betaling water kan tanken
  • Wifi is overal op de camping gratis toegankelijk. Snelheid is echter beperkt
  • Uitstort voor vuil water en afvoer voor chemisch toilet zijn vrij te gebruiken
  • In het sanitair hangt een telefoonoplader zodat u deze op een veilige manier kunt opladen, ook als u zelf geen stroomaansluiting heeft of uw oplader bent vergeten
  • Voor op de parking staat een snellader om de auto op te laden

 


Grote wasjes, kleine wasjes? Een paar schone handdoeken nodig na het zwemmen of een kind dat een ongelukje heeft gehad? Gelukkig kunt u bij ons uw was doen.
In het sanitairgebouw staan een grote wasmachine en droger die u tegen betaling kunt gebruiken. Wasmiddel voegt de machine zelf toe, een kind kan de was doen!
 


De Voerstreek is een prachtige omgeving om per fiets te verkennen.
Voor het huren van fietsen werken wij samen met:

www.ebikestogo.be (elektrische fietsen)
www.pinckersfietsenverhuur.be (mountainbikes en gewone fietsen)

Een uitgebreide kaart met knooppunten is verkrijgbaar bij de receptie voor €8,-

 


Bij taverne/ café Haciënda kunt u, onder genot van een streekbiertje of streekgerecht, genieten van het prachtige uitzicht vanaf ons terras of restaurant.
De taverne wordt beheerd door onze zonen en in het voorjaar 2022 sleepten zij de ACSI AWARD in de categorie ‘Beste camping restaurant België’ in de wacht!
Voor meer informatie over Taverne Haciënda kijk op

www.tavernehacienda.be

 

 


Tijdens de vakantie wilt u ontspannen. Dat kan met onze infraroodcabine.
Infrarood staat bekend als heilzaam voor spieren en gewrichten, zeker na een lange wandeling is de warmte een weldaad voor lichaam en geest.
Met het slagboompasje kunt u deze bedienen, dit is op elk moment dat de cabine vrij is mogelijk. Een half uur kost € 10,-
 


Met onze campingapp heeft u al onze actuele gegevens bij de hand. Met de app kunt u brood bestellen, een tafeltje reserveren in het restaurant, diverse uitstapjes bekijken en eventuele campingactiviteiten terugvinden in de agenda.
Download de app via de QR-code.